WELKOM BIJ Sing King Ling in Sneek

Sing King Ling is verkozen tot 1 van de beste 88 restaurants van Nederland. En daar zijn we trots op!

Het eerste Chinees restaurant van Sneek. Met 60 zitplaatsen en de warme uitstraling van ons restaurant kunnen wij U volop gezelligheid bieden en is het ook geschikt voor groepen. Het restaurant is gevestigd op de Leeuwenburg 17 tegen over de (bioscoop) Cine Sneek in het centrum van de stad.

Midden in de binnenstad kunt u heerlijk onder het genot van lekker eten en/of drinken of hapjes genieten in onze restaurant of ons mooie terras met ruim 100 zitplaatsen. Kom eens binnen en geniet van onze overheerlijke verse gerechten.


Tevens kunt u bij ons een Sing King Ling dinerbon kopen. Een leuke Tip om weg te geven als kado. Daarnaast accepteren wij ook VVV-cadeaubonnen

PARKEER MOGELIJKHEDEN SNEEK

U kunt parkeren op diverse locaties in de omgeving van ons restaurant.

Het Martiniplein is op 3 minuten loopafstand.
Het Oud Kerkhof is op 2 minuten loopafstand

Tevens kunt u uw auto parkeren in de Marktstraat als u komt afhalen.
Natuurlijk bezorgen wij ook!

WIE KOMT ONS TEAM VERSTERKEN?

Is horeca je lust en je leven en gastvrijheid je passie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar een flexibele medewerkers voor in de bediening en achter kassa wil versterken. (vanaf 16 jaar) geen ervaring vereist. Ook bezorgers gezocht Aantal uren is in overleg, werkdagen en weekend. Heb jij interesse stuur dan je CV met foto naar info@singkingling.nl
Wij reageren dan zo spoedig mogelijk.

Sfeerfoto’s / impressie

Asian Fusion Chinese specialiteiten

Bent u op zoek naar een Chinees restaurant in de regio Sneek?

Of u nu op zoek bent naar een afhaalchinees of uitgebreid wilt dineren. Bij restaurant Sing King Ling is het allemaal mogelijk.

Afhaal / Bezorging

Afhaal en bezorgen bij Sing King Ling is gemakkelijk en snel. Geen zin om te koken? Bestel online en kies of u het wilt komen afhalen of laten bezorgen. Dagelijks bezorgen wij uw bestelling in Sneek van 17.00 - 20.30 uur en omstreken! 

Lunch | Terras | Diner

Bij ons restaurant kunt u genieten van onze Chinese specialiteiten, grillgerechten, gestoomde dimsum en nog vele andere gerechten. Bij ons kunt u zowel binnen het restaurant als op het terras gezellig lunchen, dineren of een hapje en drankje doen.

Catering

Sing King Ling biedt een catering-service voor Sneek en omstreken, die gespecialiseerd is in het verzorgen van buffetten, hierin is veel mogelijk en alles kan afgestemd worden naar uw wens. Wij leveren aan particulieren, bedrijven, fabrieken, dorpshuizen, scholen etc.

Sfeerfoto’s / impressie

Asian Fusion Chinese specialiteiten